Online coaching en counselling

(e-coaching en e-counselling)

 

Sinds een aantal jaren bestaat bij Inter Expert Counselling de mogelijkheid om geheel online een coachings of counsellingstraject te volgen. 

Je hoeft je huis niet meer uit, geen afspraken meer te maken en online bezig zijn wanneer je wilt. Binnen 48 uur krijg je een reactie van ons. 

Online coaching en counselling werkt met woorden en door je woorden te veranderen kun je je wereld veranderen.

Kijk eens naar het YouTube filmpje: Andere woorden, andere wereld 

https://youtu.be/Hzgzim5m7oU

Online coachen en counsellen is hetzelfde als face to face werken aan jezelf. Alleen dan totaal anders.....Zonder dat je elkaar als coachee en coach ziet, spreek je elkaar op papier. Dat wordt soms aangevuld met fotos, tekeningen en andere illustraties om duidelijk te maken wat er speelt en wat er zou kunnen gebeuren.

Dat op papier zetten gaat de een vlotter af dan de ander. Maar het is geen taaloefening maar het omschrijven van wat er in je leven speelt en wat je wilt veranderen. Daar gaat je online coach en counsellor op verder en stuurt je via de email een reactie. Daarop gaat de sessie dan weer verder totdat de coachee vindt dat hij of zij weer verder kan.

Er is de laatste jaar veel onderzoek door universiteiten in de USA gedaan naar de effectiviteit van deze manier van coachen en counsellen. En de resultaten zijn verbluffend. Je schrijft veel van je af en een ander krachtig middel is dat je al reflecteert op je eigen gedrag terwijl je aan het schrijven bent.

Wil je online coaching of counselling?

Stuur dan een email naar: info@interexpert.nl

Vervolgens sturen we je een intakeformulier toe en gaan we aan de slag!

 In the cloud......

In the cloud......

 

Scherpe levensbochten 

Scherpe levensbochten vragen om aandacht

Laatste nieuws

Contact

  • Morgenstond 15, 6661 PZ Elst
  • Tel: 0481-459120
  • Email: johan@interexpert.nl

Contactformulier