Welkom op de InterExpert site! 

Draden aan zee
In het leven onstaan vaak vreemde structuren

InterExpert staat voor het weven van draden door bestaande stucturen, met als effect dat er een beweging ontstaat die iets nieuws creëert en niet dezelfde wegen en paden afloopt die weinig succesvol bleken. Johan en Gerry hebben onlangs gevierd dat zij alweer 25 jaar als team van InterExpert samenwerken met organisaties en clienten. De laatste jaren hebben we ons meer en meer uitgedaagd gevoeld door samen met de client zijn of haar vragen, problemen en ontwikkelingspunten te bewerken vanuit de eigen zelfverantwoordelijkheid. Dat kan face-to-face op ons kantoor maar ook online.

We hebben in die jaren onze expertise flink uit kunnen bouwen met alle ervaringen en alles wat we hebben bijgeleerd. Natuurlijk zijn we ook ouder (en wijzer..... ) geworden; we hebben tevens ervaren dat we soms  'niets' weten. Dat kan heel bevrijdend en creatief werken.

We nodigen u uit om eens samen met ons te sparren over uw levenspad en wat u daarin tegenkomt in structuren, patronen en gedrag. Dus als u behoefte voelt: stuur ons een mail of bel ons. 

Laatste nieuws

Contact

  • Morgenstond 15, 6661 PZ Elst
  • Tel: 0481-459120
  • Email: johan@interexpert.nl

Contactformulier