Johan Boogaars

Counsellor/ coach
Onderwijskundige
Organisatie-adviseur

Na 65 jaar met beide benen op deze aarde te staan, heb ik geleerd dat het belangrijk is om je eigen pad te volgen en daarbij een open gezicht naar de wereld om je heen te tonen.

Mijn ouders - die helaas beiden overleden zijn - hebben me een aantal andere fundamentele waarden laten zien in hun leven zoals "gaan voor de dingen", hulpvaardigheid maar ook opkomen voor onrecht en assertief in het leven staan.

In toenemende mate heb ik de laatste jaren geleerd, dat met name de "onzichtbare" elementen zo belangrijk zijn in ons leven. Daarbij horen irrationele zaken, emoties, gevoelens etc. Soms betekent dat omgaan met erge pijn en verdriet.

Hoewel het misschien wat raar klinkt, maar juist door deze zaken kunnen we onze toekomst bouwen, kunnen we het leven leren "managen" met het gebruik van heden en verleden, pijn en verdriet en er in ontwikkelen.

Vanuit leerkracht in het onderwijs heb ik de overstap gemaakt naar t management - vaak met vallen en opstaan-. Veranderingsprocessen en reorganisaties heb ik aan den lijve mee- en doorgemaakt. Daarna heb ik een switch gemaakt naar het bedrijfsleven in diverse rollen waaronder interim-manager, opleider, onderwijskundige, adviseur, coach, coach, counsellor en mediator.

Nog elke dag geniet ik van de eigen keuzen die we kunnen maken, ook al moeten we daar soms diep voor gaan. In contact treden en het leven zien als een grote ontdekkingstocht wens ik eenieder toe die "gezond wil leven en werken".

Laatste nieuws

Contact

  • Morgenstond 15, 6661 PZ Elst
  • Tel: 0481-459120
  • Email: johan@interexpert.nl

Contactformulier