"Counselling een nieuw perspectief ont-moeten, ont-dekken, ont-wikkelen".
 

Als je wilt coachen en counsellen, dan is het in mijn ogen belangrijk dat je kennis (en vaardigheden) van zaken hebt. Alweer in 2008 heb ik samen met 2 andere counsellors een boek geschreven over wat coaching en counselling nu eigenlijk is.

Het heeft mijn eigen werk beinvloed en een nieuwe impuls gegeven.

Mocht u geinteresseerd zijn in een brede kijk op coaching en counselling, dan zou ik eens een kijkje nemen in bovenstaand boek.

Het biedt een overzicht van de stand van zaken in coaching en counselling. Daarnaast is het een poging om het nieuwe perspectief van counselling inzichtelijk te maken voor cliënten en beoefenaars van het vak, maar ook voor collega’s in aanverwante vakgebieden en voor inkopers van psychologische diensten. We schetsen nieuwe wegen voor de ontwikkeling van counselling, en vragen aandacht voor onderzoek naar theoretische concepten, resultaten en effecten. Het nodigt daarmee uit om te blijven investeren in het leveren van maximale kwaliteit van de psychologische begeleiding.

Bestel het boek

Het boek is (ISBN 978-90-441-2201-5) is te bestellen bij de boekhandel of door storting van 31,90 € (24,90 € boek en 7 € verzend-en administratiekosten) op girorekening NL79INGB0002243954 tnv InterExpert Trainingscentrum te Elst (Gld.)

 

 

Monsieur Jacques

         

 

Laatste nieuws

Contact

  • Morgenstond 15, 6661 PZ Elst
  • Tel: 0481-459120
  • Email: johan@interexpert.nl

Contactformulier